Haberler

GERİ
16/11/2018
Tasarımla aramızdaki güçlü bağ “Nest” Design Turkey İyi Tasarım ile ödüllendirildi!
T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu birliğiyle TURQUALITY® Programı dâhilinde bu sene 7. kez gerçekleştirilen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödüllerinde, İkizler Aydınlatma "NEST" ile iyi tasarım ödülüne layık görüldü.
 
Omletistanbul Tasarım Ofisi ve İkizler AR-GE ekibi tarafından ortak tasarlanan Nest, aydınlatmanın mimarı tasarımla olan bütünlüğüne dikkat çekiyor.
 
Tasarımcısı, marka sahibi ya da üreticisi Türk olan ürünler için 2.500’ün üzerinde başvuru yapılan yarışmada, ambalajdan ev eşyasına kadar 13 ayrı sektörden, son 3 yıl içerisinde üretilmiş tasarımlar, 30 uluslararası jüri üyesi tarafından değerlendirildi. Yarışma ile kullanıcının ihtiyaçlarını gözeten, ihracatta ve ulusal pazarda ürüne katma değer ve rekabetçi üstünlük kazandıran üstün ve iyi tasarımlar ödüllendirildi. T.C Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle’nin katılımıyla düzenlenen ödül töreninde, 13 ayrı kategoriden toplam 92 ürüne ve tasarımcılarına ödül verildi.
Ürün Detayları
 
Copyright © Tüm Hakları Saklıdır. İkizler Aydınlatma